Kylie Minogue tekent bij label van Jay-Z

De Australische zangeres Kylie Minogue heeft een contract getekend bij Roc Nation, het label van rapper Jay-Z. Minogue maakte het nieuws bekend op Twitter.
AP2012

Bij de tweet had Kylie Minogue ook een foto geplaatst van zichzelf in een t-shirt met de naam van haar nieuwe opdrachtgever op. Jay-Z liet op zijn blog weten dat hij blij is met de nieuwe aanwinst. "Roc Nation heet Aussie zangeres, artiest, songwriter, actrice en ontwerper Kylie Minogue welkom in de familie."

Met die bekendmaking weerlegt Minogue de geruchten dat ze zou stoppen met zingen om zich te focussen op acteren. Enkele weken geleden stond dat in de Sunday Mirror. Er werd gezegd dat de split met haar manager Terry Blamey, met wie ze al samenwerkte sinds het prille begin, achter de beslissing zou zitten.

Naast Minogue zijn ook Rihanna, MIA en Rita Ora bij Roc Nation aangesloten.