Winterweer veroorzaakt gevaarlijk gladde wegen

De winterse neerslag die vandaag over het land is gevallen, heeft hier en daar problemen op de weg veroorzaakt. Vooral het verkeer tussen Brussel en Antwerpen zat danig in de knoop. Sabine Hagedoren waarschuwt voor nieuwe winterse neerslag komende nacht en morgenvroeg waardoor de ochtendspits moeilijk belooft te worden.

De hele avond was het moeilijk rijden tussen Brussel en Antwerpen. Door de winterse neerslag waren er verschillende ongelukken gebeurd. Vooral de oprit naar de E19 was een probleem. Sommige chauffeurs moesten er meer dan een uur aanschuiven.

Weervrouw Sabine Hagedoren waarschuwt intussen voor nieuwe winterse buien van overzee die vannacht over het land zullen trekken. In combinatie met temperaturen rond het vriespunt kan het gevaarlijk glad worden op de weg. Ook morgenochtend is het oppassen geblazen want ook dan worden sneeuwbuien verwacht.