"Lust for life", film over David Bowie en Iggy Pop

Er komt een film over de tijd dat David Bowie en Iggy Pop in Berlijn woonden en werkten. "Lust for life" speelt zich af in de jaren 70.

In de jaren 70 trokken David Bowie en Iggy Pop naar West-Berlijn waar ze enkele jaren woonden. Het was een heel interessante periode op artistiek vlak. Uit hun samenwerking kwamen verschillende albums voort, "Idiot" en "Lust for life" van Iggy Pop en "Low", "Heroes" en "Lodger" van Bowie.

De Britse producers van Altered Image werken samen met Egoli Tossell Film aan "Lust for life". Gabriel Range, bekend van "Death of a president", zal de film regisseren samen met Robin French.

Volgens Egoli Tossell zal het geen klassieke rock-biopic worden. David Bowie en Iggy Pop zullen niet de hoofdpersonages zijn. De hoofdrol is weggelegd voor het verscheurde Berlijn zelf. Het westelijke deel van de stad was in de jaren 70 een creatief centrum voor artiesten en activisten.