Slachtoffer ongeval in Gent is overleden

Een slachtoffer van een verkeersongeval met vluchtmisdrijf op het Woodrow Wilsonplein is overleden in het ziekenhuis. Een 26-jarige man reed gisteren in Gent twee meisjes aan en pleegde daarna vluchtmisdrijf. De bestuurder is door de onderzoeksrechter aangehouden. De man reed veel te snel en had te veel gedronken.

Gisteren reed een auto in volle ochtendspits een andere auto en een fietsster aan. De auto kwam tot stilstand tegen een wafelkraam waarbij een voetgangster geraakt werd. Het meisje van 15 raakte lichtgewond. De fietsster uit Lokeren werd met zware verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Het parket van Gent meldt dat de vrouw vandaag is overleden aan haar verwondingen.

De bestuurder pleegde vluchtmisdrijf na het ongeval, maar de politie kon hem snel inrekenen. De onderzoeksrechter heeft de man vandaag aangehouden.