Vaste klant Tiësto ook dit jaar op Tomorrowland

De Nederlandse dj Tiësto zal ook dit jaar draaien op Tomorrowland in Boom. Dat heeft de organisatie van het festival laten weten via Twitter. De voorbije dagen werden ook de namen van Avicii en Sebastian Ingrosso gelost. Morgen start de ticketverkoop.

Tiësto, een van de bekendste dj's ter wereld, is een vaste klant op het dancefestival Tomorrowland. Ook de voorbije jaren was hij er steevast een van de headliners. Tomorrowland lost de namen voor de komende editie met mondjesmaar via Twitter.

De voorbije dagen raakte zo bekend dat de Duitser Markus Schulz, de Nederlander Hardwell en de Zweden Avicii en Sebastian Ingrosso (ex-Swedish House Maffia) naar Boom komen. Andere bekende namen op de affiche zijn onder meer Armin van Buuren, Knife Party en Steve Aoki.

Tomorrowland vindt plaats op vrijdag 26, zaterdag 27 en zondag 28 juli in het recreatiedomein De Schorre. De ticketverkoop voor Belgen start morgenvroeg om 11 uur. De vraag is veel groter dan het aanbod. Enkel wie zich eerst registreerde op de website, maakt kans op een ticket. Op 16 februari is er de wereldwijde ticketverkoop.