Donnez en De Wachter gaan op zoek naar het geluk

Vanaf zondag 24 februari reiken radiomaker Pat Donnez en psychiater Dirk De Wachter in hun radioreeks "Dat heet dan gelukkig zijn" op Klara zes weken lang ideeën aan om gelukkig te worden. Elke week ontvangen ze een gast die goed thuis is in een bepaald aspect van geluk.
© VRT - Gerda Bats

Elke week focussen de heren op een ander subthema. De 5 thema's zijn brein, seks, werk, geld en anderen. De zesde aflevering, op Pasen, wordt een "grande finale", die in de week ervoor opgenomen wordt in de voormalige Augustijnenkerk Amuz in Antwerpen.

Dirk De Wachter (rechts op foto) is de auteur van onder meer "Borderline times". Pat Donnez (links op foto) is bekend van programma's als "Titaantjes" en "Bromberen". Hij schrijft ook gedichten.

"Dat heet dan gelukkig zijn" wordt tussen 10 en 11 uur uitgezonden van 24 februari tot en met 24 maart.