"Nieuw album Eminem komt in 2013 uit"

"Dit jaar komt er een nieuw album van Eminem uit." Dat heeft zijn manager Paul Rosenberg verteld aan de muziekwebsite Billboard. "Hij werkt er al een tijdje aan. Het is veilig om te zeggen dat het ergens na Memorial Day (27 mei) zal uitkomen, maar we weten nog niet precies wanneer."

"Recovery", het vorige album van Eminem, dateert van 2010. Geruchten dat een nieuw album voor dit jaar zou zijn, doken enkele maanden geleden al op.

Eminem komt dit jaar ook naar Europa. "Er zijn een aantal data in augustus geblokkeerd om op te treden in Europa", aldus Rosenberg nog.

Rosenberg en Eminem hebben in 1999 samen het platenlabel Shady Records opgericht. Eminem is bekend van hits als "My name is", "Stan", "Lose yourself" en "Not afraid". Vorig jaar bracht hij met Adam Levine (Maroon 5) en 50 Cent nog de single "My life" uit.