Jongeman zwaargewond na val onder carnavalskar

Tijdens een carnavalsstoet in Knokke-Heist is een twintiger levensbedreigend gewond geraakt. De jongeman viel van een praalwagen en belandde onder de wielen. Dat bevestigt de politie van Knokke-Heist. Het parket van Brugge onderzoekt het ongeval.

Het ongeval in Knokke-Heist gebeurde rond 17.15 uur vanavond. Een jongeman van 21 stond te dansen op een praalwagen die bestond uit een tractor en drie aanhangwagens. Hij viel van de koppeling tussen de aanhangwagens en kwam onder de wielen terecht. De twintiger werd met een gescheurde milt en lever naar het ziekenhuis van Knokke gebracht.

Het parket van Brugge stuurde een deskundige ter plaatse om de omstandigheden van het ongeval te onderzoeken. Er werd ook een bloedstaal genomen om te onderzoeken of het slachtoffer dronken was, maar de resultaten daarvan zijn nog niet bekend.