Ook Santana en Blondie op TW Classic

De affiche van TW Classic is compleet. Naast Bruce Springsteen zakken ook Santana, Blondie, Ben Harper en Charlie Musselwhite, Keane en Balthazar af naar Werchter voor het ééndaagse festival.
AP2011
Blondie

TW Classic vindt plaats op zaterdag 13 juli. Headliner Bruce Springsteen zal zijn E Street Band versterken met blazers, backing vocals en percussie.

Het festival wordt om 13.00 uur op gang geschoten door de Belgische groep Balthazar. Daarna volgt een optreden van Blondie, de new wave-groep die vooral in de tweede helft van de jaren 70 een hele resem hits had. Nadien maken de sociaal bewogen singer-songwriter Ben Harper en de bijna 70-jarige mondharmonicaspeler Charlie Musselwhite hun opwachting. Tegen rond 18.00 uur treden de virtuoze gitarist Carlos Santana en zijn groep op. De Britse groep Keane brengt daarna zijn epische pop. Bruce Springsteen sluit de avond af met een 2,5 uur durend concert.

AP2012