"Ik ben al getrouwd", meldt Janet Jackson

Janet Jackson heeft in de Amerikaanse media gemeld dat ze vorig jaar haar jawoord heeft gegeven aan de zakenman Wissam Al Mana uit Qatar. Op die manier wil ze de geruchten over haar nakende "extravagante bruiloft" ontkrachten.

"De geruchten zijn niet waar. Vorig jaar zijn we getrouwd op een kleine, besloten en prachtige ceremonie", melden Janet Jackson en haar echtgenoot Wissam Al Mana in een mededeling. "Onze huwelijkscadeaus waren een donatie aan kinderorganisaties."

De 37-jarige Wissam Al Mana is de derde echtgenoot van Janet Jackson. De 46-jarige zangeres was eerder getrouwd met zanger James DeBarge en met regisseur Rene Elizondo.

Janet Jackson brak midden de jaren 80 door met het album "Control". Bijna tien jaar geleden zorgde de zangeres voor ophef tijdens haar optreden op de Super Bowl. Haar laatste studioalbum "Discipline" werd in 2008 uitgebracht.