Lange file op E313 na ongeval met vrachtwagens

Op de E313 richting Antwerpen zijn vanochtend rond 7 uur twee vrachtwagens en een personenwagen gebotst ter hoogte van Massenhoven. Er vielen geen gewonden, maar de snelweg was door het ongeval wel een tijd volledig versperd.

Na een tijd kon het verkeer er over één rijstrook door. Vanaf Herentals verliep het verkeer stapvoets en was er sprake van wachttijden tot een uur. De takelwerkzaamheden veroorzaakten nog de hele ochtendspits hinder en de brandweer moest bovendien nog een laagje smurrie van een van de rijstroken verwijderen.

Het verkeer over langere afstand vanuit Limburg werd aanvankelijk langs Brussel omgeleid, maar aangezien ook daar de files stilaan aanzwollen, was dat nauwelijks nog een alternatief. Lokaal verkeer vanuit Geel en omgeving kreeg van het Vlaams Verkeerscentrum de raad om via Kasterlee de E34 te nemen naar Antwerpen.