Naakte man sluit zich buiten zijn eigen hotelkamer

Het lijkt zo weggelopen uit een scène van Mister Bean, maar voor een onbekende hotelgast was het bittere ernst. Op beelden van de veiligheidscamera's is te zien hoe de naakte arme drommel zijn vuil bord op de hotelgang wil achterlaten. Helaas voor de gast slaat net op dat moment de deur achter hem dicht. Met als gevolg dat hij in adamskostuum naar de receptie trekt om een reservesleutel te gaan halen.

Een mens kan zich afvragen waarom je in godsnaam zonder kleren naar naar de hotelgang gaat. Als het moedwillig is gedaan om in de aandacht te komen, dan is de onbekende hotelgast daar met brio in geslaagd. De beelden van zijn naakte tocht naar de receptie werden op YouTube gezet. Daar waren al ruim 600.000 mensen getuige van de naakte tocht naar de receptie.

Daar aangekomen ontspint zich nog een vreemd gesprek tussen de man en de receptionist. Die laatste vraagt doodleuk naar zijn identiteitspapieren en zijn rijbewijs. Iets waar de hotelgast - om begrijpelijke redenen - niet kon op ingaan.

lees ook