Ook "Joos" neemt afscheid van (pdw)

Morgen vindt de afscheidsplechtigheid plaats van mediafiguur Patrick De Witte, beter bekend als (pdw). Ook Radio 1 neemt afscheid in een speciale uitzending van "Joos". Patrick De Witte overleed vorige week dinsdag op 54-jarige leeftijd.

Het programma "Joos" brengt morgen met een special van een uur lang hulde aan Patrick De Witte. "We ploegden door uren en uren absurde humor, gierden met tranen in de ogen van het lachen en willen nog één keer de stem van de grootmeester zelf laten horen", klinkt het in een persbericht. Ook Kamagurka, Patrick Riguelle, Nigel Williams, Pat Donnez en Marnix Peeters brengen een eresaluut.

Patrick De Witte, beter bekend als (pdw), was columnist, televisiemaker, muzikant en hoofdredacteur van P-magazine. Hij overleed vorige week dinsdag aan de gevolgen van een hartfalen. Hij is amper 54 geworden.