Simple Minds in Lotto Arena en Vorst Nationaal

Simple Minds speelt in het najaar twee keer in ons land. De Schotse groep is terug met de nieuwe release "Celebrate - The greatest hits + Collection". Om dat in schoonheid te vieren, komt het vijftal zowel naar de Lotto Arena als naar Vorst Nationaal.

"Celebrate - The Greatest Hits + Collection" geeft een muzikaal overzicht van de tot nu toe 35-jarige carrière van een van de grootste Britse rockgroepen aller tijden. Op het album staan nummers als "Promised you a miracle", "Waterfront", "Don't you (forget about me)" en "Alive & kicking".

Om hun nieuwe release te vieren, komt het vijftal van Simple Minds in het najaar ook naar België voor twee concerten. De groep staat op vrijdag 22 november in de Lotto Arena en op zaterdag 23 november in Vorst Nationaal.

De voorverkoop voor beide concerten start op donderdag 28 februari om 9 uur.