Adele krijgt wassen beeld in Amsterdam

Adele krijgt binnenkort een wassen beeld in Madame Tussauds in Amsterdam. Dat heeft het wassenbeeldenmuseum vandaag bekendgemaakt. Het beeld zal geïnspireerd zijn op Adele tijdens de uitreiking van de Grammy's vorig jaar.

"Adele is de perfecte toevoeging aan de musici-opstelling hier in Amsterdam", aldus een woordvoerder van Madame Tussauds Amsterdam. "Ze is op dit moment een van de succesvolste zangeressen ter wereld en een van de populairste persoonlijkheden."

Volgens het wassenbeeldenmuseum is er sinds het succes van Adeles Bondnummer "Skyfall" veel vraag naar een beeld van de Britse zangeres. Adele kreeg voor het nummer onder meer een Oscar en een Golden Globe.

Het wassen beeld van Adele krijgt in Amsterdam een plekje tussen andere grote artiesten als Lady Gaga, Beyoncé en Justin Bieber.