Anastacia opnieuw out met borstkanker

De Amerikaanse zangeres Anastacia heeft op Facebook aangekondigd dat ze haar Europese tournee annuleert. Er is opnieuw borstkanker vastgesteld bij de 44-jarige zangeres.

Anastacia zou haar Europese tournee op 6 april beginnen in de Britse hoofdstad Londen. Alle optredens zijn afgezegd. "Ik vind het verschrikkelijk om al mijn geweldige fans te moeten teleurstellen. Het breekt mijn hart", aldus Anastacia.

Anastacia heeft eerder al borstkanker overwonnen. In 2003 werd ze met succes behandeld voor de ziekte. Anastacia brak in 2000 wereldwijd door met de hitsingle "I'm outta love".

De zangeres was van plan om het komende jaar haar zesde album "It's a man's world" te promoten. Op donderdag 25 april was er een concert in het Congrestheater in Hasselt gepland. Ook dat concert is nu afgelast.