No Doubt verkiest nieuwe muziek boven tournee

De band No Doubt stelt zijn tournee uit om nieuwe muziek te maken. Dat hebben Gwen Stefani en co aangekondigd op hun Facebookpagina. "We willen onze tourplannen uitstellen om iets speciaals te creëren", klinkt het.
Invision2012

No Doubt maakte eerder bekend weer op tournee te zullen gaan, maar daar komt de band nu op terug. De groepsleden hebben besloten om opnieuw in de studio te duiken.

"Toen we vorig jaar de wereld rondreisden om "Push and shove" te promoten, liet Gwen weten dat ze zin had om nieuwe muziek te maken", aldus de band op Facebook. "In januari zijn we de studio ingedoken en toen kwam er, heel onverwacht, al snel nieuwe muziek. We hebben drie jaar gedaan over het laatste album, dus dit tempo voelt heel spannend."

Gwen Stefani en co zullen zich nu eerst focussen op nieuwe nummers. "We willen onze tourplannen uitstellen om iets speciaals te creëren", klinkt het.