Filmkledij Jennifer Lawrence levert 9.000 euro op

De kleren die Jennifer Lawrence droeg in de film "Silver linings playbook" zijn geveild. Alles samen gingen de kledingstukken voor meer dan 9.000 euro onder de hamer. Lawrence won afgelopen zondag de Oscar voor beste actrice.
Invision2013
Jennifer Lawrence afgelopen zondag op de rode loper voor de Oscaruitreiking.

De lange wollen winterjas die actrice Jennifer Lawrence droeg in "Silver linings playbook", was het topstuk van de veiling. De jas bracht maar liefst 4.652 dollar op, zo'n 3.500 euro. Dat heeft veilinghuis Nate D. Sanders uit Los Angeles bekendgemaakt.

De witte broek die de actrice droeg tijdens de ballroomscène, leverde 2.700 euro op. Een pakket van een blauw T-shirt met lange mouwen en een aantal sportbeha's ging dan weer onder de hamer voor zo'n 3.400 euro.

Jennifer Lawrence won afgelopen zondagnacht de Oscar voor beste actrice voor haar rol in "Silver linings playbook". Voordien kreeg ze onder meer al een Golden Globe en een Screen Actors Guild Award voor haar acteerprestatie in de film.