Listeria in vleessalade Colruyt en Okay

Supermarktketen Colruyt en dochterbedrijf Okay hebben een vleessalade van het merk Everyday uit de rekken gehaald. In de salade is listeria gevonden, een bacterie die gevaarlijk kan zijn voor jonge kinderen, zwangere vrouwen, personen met een verminderde immuniteit en ouderen.

Mogelijke symptomen van de besmetting zijn misselijkheid en braken, buikkrampen, diarree of constipatie, hoofdpijn en blijvende koorts en een grieperig gevoel.

De Everyday-vleessalade zit in een vlootje van 275 gram met houdbaarheidsdatum 17/3/2013 en werd verkocht sinds woensdag 27 februari. Klanten worden verzocht de vleessalade niet te consumeren en terug te brengen naar de winkel. Het product wordt dan terugbetaald.

Meer informatie krijgt u op het telefoonnummer 02 363 54 54.