835.000 kijkers voor de Vlaamse Televisiesterren

De uitreiking van de Vlaamse Televisiesterren heeft zaterdag zo'n 835.000 livekijkers gelokt. Uitgesteld kwamen daar nog eens 20.000 kijkers bij. Dat meldt de persdienst van VTM, waarop de show afgelopen weekend te zien was.

835.000 Vlamingen hebben zaterdag live naar de Nacht van de Vlaamse Televisiesterren op VTM gekeken. Het programma haalde een piek van 1.064.070 kijkers op het moment dat "Clan" de ster voor het populairste televisieprogramma in ontvangst nam (foto).

"Clan" was de grote winnaar tijdens de zesde Nacht van de Vlaamse Televisiesterren. De serie werd ook nog bekroond in de categorie beste drama en hoofdrolspeler Dirk Roofthooft ("de Kloot") kaapte de prijs voor beste acteur weg.

De vorige editie van de Televisiesterren, op Eén, lokte zo'n 745.000 kijkers. Volgend jaar zal de show worden uitgezonden op de commerciële zender Vier.