Justin Bieber uitgejouwd in de O2 Arena

De Canadese zanger Justin Bieber is tijdens een concert in de O2 Arena in Londen uitgejouwd omdat hij zijn publiek bijna twee uur op zich liet wachten.

Het optreden van Justin Bieber was gepland voor 20.30 uur, maar de zanger stapte pas omstreeks 22.20 uur het podium op. Na een uur wachten begon het overwegend jonge publiek ongeduldig te worden. Buiten het stadion stonden veel ouders te wachten op hun kinderen.

Ongeruste ouders gingen bij de infodesk van de O2 Arena klagen over de vertraging. Ze kregen van de medewerkers van de arena te horen dat het late aanvangsuur van het concert veroorzaakt werd door Bieber en zijn entourage.

Het is niet de eerste keer dat Bieber zijn fans op zich laat wachten. Zaterdag begon hij veel te laat aan zijn concert in Nottingham.