"Ted" en "Django unchained" topfavoriet MTV Awards

De Amerikaanse muziekzender MTV heeft de nominaties voor de MTV Movie Awards 2013 bekendgemaakt. De komedie "Ted" van Seth MacFarlane en de western "Django unchained" van Quentin Tarantino hebben elk zeven nominaties in de wacht gesleept.

MTV reikt zijn MTV Movie Awards uit op 14 april in Los Angeles. De grote favorieten voor de filmprijzen zijn "Django unchained" en "Ted". "Silver linings playbook" kan zes prijzen winnen en "The dark knight rises" is vijf keer genomineerd.

In de categorie beste film nemen "Ted" en "Django unchained" het op tegen "Silver linings playbook", "The avengers" en "The dark knight rises".

De MTV Movie Awards 2013 worden uitgereikt in de Sony Pictures Studios in Los Angeles. De Australische actrice Rebel Wilson zal de awardshow presenteren.