Heeft Kate geslacht van haar baby verklapt?

Wordt er binnen enkele maanden een kroonprinses geboren in het Verenigd Koninkrijk? Een uitspraak van de zwangere Kate Middleton wijst alleszins in die richting. Tijdens een bezoek aan Grimsby kreeg de vrouw van prins William een teddybeer overhandigd. "Die neem ik mee voor mijn d...", zou ze toen gezegd hebben. Staat de "d..." voor dochter?
DAILY MAIL / ASSOCIATED NEWSPAPERS2013

Vijf maanden is Kate Middleton zwanger. Het is dus perfect mogelijk dat ze zelf al weet of ze het leven zal geven aan een meisje of een jongen. Voor de mensen in Grimsby is het nu al een uitgemaakte zaak. Het wordt een meisje. Volgens hen heeft de anders zo discrete Kate haar mond voorbijgepraat.

De 67-jarige Sandra Cook was een van de ruim 2.000 aanwezigen die Kate wilden begroeten. "De dame naast me overhandigde haar een teddybeer en ik weet 100 procent zeker wat Kate daarop heeft geantwoord", zegt Cook in de Daily Mail. "Ze sprak net de letter "d" uit, tot ze zich realiseerde dat ze iets aan het zeggen was dat niet mocht."

De vrouw richtte zich dan rechtstreeks tot de hertogin. "U wou dochter zeggen, is het niet?" "Neen, we weten niet wat het wordt", antwoordde Kate, maar Cook liet zich niet onbetuigd. "Ik denk dat je het wel weet", waarop Middleton het gesprek beëindigde met "we gaan het niet vertellen".

"Ik hoop nu maar dat het geen kroonprins wordt", lacht Sandra. "Want dan zou ik er toch vrij belachelijk uitzien. Desondanks blijft ze ervan overtuigd dat ze het juist heeft gehoord. "Het woord dat ze niet verder wilde uitspreken begon met een "d", zonder enige twijfel."

De "D" van...

Op internet is lang niet iedereen ervan overtuigd dat de "d" op dochter slaat. Er doen al talrijke theorieën de ronde, de ene al wat geloofwaardiger dan de andere.

  • Dog - theorie: het is heel grof om een cadeautje van iemand aan te nemen om het vervolgens aan de hond te geven. Toen ze zich dat realiseerde, stopte ze met praten.
  • Dad - theorie: dit woord zou ertoe leiden dat er nog meer vragen worden gesteld. Zoals, waarom de vader van Kate graag teddyberen krijgt. Is hij een verzamelaar?
  • Duke - theorie: eigenlijk dezelfde als hierboven. Daarenboven zou het wel erg vreemd zijn mocht Kate haar man met Duke aanspreken.

lees ook