Vijf focust dit voorjaar op gevestigde waarden

Televisiezender Vijf focust dit voorjaar vooral op enkele gevestigde waarden. Zo komen er onder meer nieuwe afleveringen van "Astrid in Wonderland" en "Grey's anatomy". De zender brengt dit voorjaar ook een nieuw programma, "Shoot".

Vijf pakt dit voorjaar uit met lokale producties en internationale successen. Het nieuwe lifestyleprogramma "Shoot" focust op de wereld van de jonge trendwatchers. Vijf jonge ondernemende vrouwen geven tal van tips over tentoonstellingen, make-up, modetrends, interieur, beauty, handwerk en reizen.

Verder zullen op de zender nieuwe reeksen van onder meer "Zo man zo vrouw", "Grootse plannen", "Checklist", "Astrid in Wonderland", "Grey's anatomy" en "Private practice" te zien zijn.

Volgens programmadirecteur Liesbet Vrieleman is Vijf "de jongste en meest vrouwelijke zender" in Vlaanderen. "We zijn er voor alle vrouwen van 20 tot 49 jaar en voor alle andere vrouwen jong van geest", klinkt het.