"Sylvester Stallone is een fysiek mirakel"

De Amerikaanse regisseur Walter Hill is onder de indruk van Sylvester Stallone. Stallone vertolkt de hoofdrol in "Bullet to the head", de nieuwste actiefilm van de intussen 71-jarige Hill. "Hij mag gerust een fysiek mirakel worden genoemd", aldus Hill.

"Sylvester Stallone is 66 jaar en had tijdens de opnames van "Bullet to the head" voortdurend last van blessures, maar ik moest hem steeds intomen. Volgens mij leefde hij van de pijnstillers. Hij verscheen elke ochtend klagend op de set, maar eens hij bezig was, was hij niet te stoppen", zegt Walter Hill.

"Bullet to the head" is de verfilming van de driedelige strip "Headshot" van de Franse stripauteur Matz en Nieuw-Zeelandse striptekenaar Colin Wilson. De film verscheen vorige week in de Belgische bioscopen.

Walter Hill was in de jaren 80 en 90 bijzonder succesvol als actiefilmregisseur. Hij regisseerde onder meer "48 hours", "Red heat", "Another 48 hours" en "Last man standing".