Bonnie Tyler naar het Eurovisiesongfestival

De Welshe zangeres Bonnie Tyler vertegenwoordigt Groot-Brittannië op het Eurovisiesongfestival in Malmö in Zweden. De 61-jarige zangeres zal proberen een goed resultaat te boeken met het nummer "Believe in me".
WIM HENDRIX

"Ik beloof dat ik alles zal geven wat ik in huis heb voor Groot-Brittannië", aldus Bonnie Tyler. De zangeres is bekend van nummers als "It's a heartache" en "Total eclipse of the heart".

Vorig jaar werd Groot-Brittannië vertegenwoordigd door Engelbert Humperdinck. Humperdinck eindigde met twaalf punten op de voorlaatste plaats van het Eurovisiesongfestival.

Bonnie Tyler zal in Malmö het nummer "Believe in me" zingen. Het nummer is geschreven Lauren Christy, Christopher Braide en Desmond Child. Desmond Child schreef in het verleden nummers voor onder anderen Aerosmith, Kiss en Ricky Martin.