Wat mannen zullen doen met de bril van Google

Lopen we in de toekomst allemaal rond met een bril van Google op ons hoofd, net zoals we tegenwoordig allemaal een gsm op zak hebben? De kans bestaat en vooral voor de man zou dit een geschenk uit de hemel kunnen zijn.

Op YouTube werd enkele dagen geleden een filmpje geplaatst dat moet aantonen dat Google Glass tijdens een date weleens goed van pas zou kunnen komen. Wil je indruk maken op de deerne voor je, dan activeer je gauw Wikipedia en blaas je haar omver met al jouw kennis. Kom je tot het besef dat je liever niet oud wil worden in haar gezelschap, dan tover je tijdens de date toch gewoon een sportwedstrijd tevoorschijn?

De vrouwen zijn alvast gewaarschuwd, want tot dusver werd het filmpje al ruim 160.000 keer bekeken. Of en wanneer het product van Google overal te koop zal worden aangeboden, blijft voorlopig een vraagteken.

AP2013

lees ook