Axelle Red staat met nieuwe plaat in Roma en AB

Axelle Red stelt in De Roma in Antwerpen en de AB in Brussel haar nieuwe album "Rouge ardent" voor. De plaat haalt na twee weken al goud.

Het is twintig jaar geleden dat de debuutplaat, "Sans plus attendre", van Axelle Red verscheen. Die verjaardag wil de zangeres op gepaste wijze vieren. Daarom bracht ze "Rouge ardent", een nieuwe plaat met allemaal nieuwe nummers, uit. Op het album laat ze alle stijlen uit haar carrière aan bod komen.

Het album werd goed onthaald want het haalde na amper twee weken al goud in België.

Op 3 mei stelt de zangeres "Rouge ardent" voor in de Ancienne Belgique in Brussel en op 17 mei in De Roma in Antwerpen. Ze zal niet alleen de nieuwe nummers spelen, maar zal ook oud materiaal brengen. De voorverkoop van de concerten start vandaag.