Justin Bieber onwel tijdens concert in Londen

De Canadese tienerster Justin Bieber is gisteravond naar het ziekenhuis gebracht na zijn optreden in de O2 Arena in Londen. Bieber zou last gehad hebben van ademhalingsproblemen en viel flauw in de backstage.
Invision2013
Bieber eerder deze week in Londen

Nadat hij was flauwgevallen, kreeg de 19-jarige zanger zuurstof toegediend. Hij laste ook een pauze in van een 20-tal minuten, zo zegt een woordvoerder. Daarna ging Bieber terug het podium op om het concert af te maken. Achteraf werd hij uit voorzorg toch nog naar het ziekenhuis gebracht om onderzocht te worden.

Via Twitter liet de zanger, die last zou gehad hebben van ademhalingsproblemen, vannacht weten dat hij zich al beter voelt. "We zoeken uit wat er gebeurd is", staat er ook te lezen.

Bieber sluit zijn concertreeks in Londen vanavond af. Het optreden gaat wellicht ook gewoon door. Vlekkeloos verliepen de concerten niet. Maandag begon de zanger 2 uur later dan gepland, waarna hij op boegeroep werd onthaald. Op woensdag 10 april komt het tieneridool naar het Sportpaleis in Antwerpen.