Lokerse Feesten met extra podium én Deep Purple

De komende editie van de Lokerse Feesten zal er een tweede podium staan op het stadsfestival. In de Red Bull Elektropedia Room zal vooral dance en elektro te horen zijn. De organisatie heeft vandaag ook een eerste lading grote namen bekendgemaakt. Onder meer Alice Cooper en Deep Purple komen in augustus naar Lokeren.
Deep Purple

De 39e editie van de Lokerse Feesten vindt dit jaar plaats van 2 tot en met 11 augustus. Het tweede podium komt in de stedelijke fuifzaal, vlak naast het festivalterrein. Dj's uit alle dance-genres zullen er hun kunsten kunnen etaleren voor ongeveer 1.200 mensen. De eerste namen voor dat tweede podium, de Red Bull Elektropedia Room, zijn Raving George (2/08), Modek (2/08) en TLP (3/08).

Voor het hoofdpodium op het festivalterrein, waar plaats is voor zo'n 15.000 mensen, zijn vandaag de eerste grote namen bekendgemaakt. Zo is Motörhead de topact op zondag 4 augustus. Diezelfde dag treden ook Sabaton, Fear Factory en Ugly Kid Joe op. Op dinsdag 6 augustus komen Deep Purple, Alice Cooper en Monster Magnet naar Lokeren.