Moeder doodt haar kindje van 4 jaar in Roeselare

In Roeselare heeft een moeder vanochtend haar 4-jarige kind om het leven gebracht. Dat bevestigt het parket van Kortrijk na berichtgeving door de regionale zenders Focus en WTV.

Het was de grootvader van het kind die vanmorgen in de woning in de Leliestraat de gruwelijke ontdekking deed. "Hij trof zijn kleinzoontje dood aan in bed', vertelt parketwoordvoerder Tom Janssens, die een natuurlijk overlijden uitsluit.

De moeder van het slachtoffer, een vrouw van 34, werd opgepakt. Zij werd voorgeleid bij de onderzoeksrechter die haar heeft laten aanhouden.Wat het motief was van de vrouw, is nog onduidelijk. Daarvoor is het wachten op de resultaten van de autopsie.

Op het moment van de feiten was de vader van het kind niet thuis. Toen hij op de hoogte werd gebracht van het familiedrama, snelde hij in paniek naar de Leliestraat. Hij reed daarbij een politievoertuig aan.