"Carl en ik hebben het uitgepraat"

In een opmerkelijke passage in "Peeters & Partners" op Radio 1 is het tot een botsing tussen Annemie Peeters en Carl Huybrechts gekomen. "Maar we hebben het uitgepraat", vertelt Peeters.

In "Peeters & Partners" was deze morgen deken Dirk De Gendt te gast. Een leidraad in het gesprek was het gezegde "over de doden niets dan goeds".

En in een terugblik op de voorbije week kwam Rik De Saedeleer ter sprake, de voetbalcommentator die overleden is. Peeters belde met Carl Huybrechts en polste naar eventuele "kleine kantjes" bij de legendarische radiostem. Dat was niet naar de zin van Huybrechts en hij brak het gesprek af.

"Ik zit hiermee verveeld, want het gaat om een misverstand", vertelt Peeters. "De insteek van het gesprek was niet goed doorgesproken met Carl. Maar we hebben het intussen uitgepraat. Het is vergeten en vergeven."