Jim Carrey: "Ben klaar voor "Dumb and dumber to""

Acteur Jim Carrey zal meedoen in "Dumb and dumber to", het langverwachte vervolg op de cultfilm uit 1994. Dat heeft hij gezegd aan de showbizzsite E! Online. Wanneer de opnames starten, is nog onduidelijk.

De plannen om een opvolger te maken van "Dumb and dumber"(1994) gaan al lang mee. Begin dit jaar lieten de broers Farelly, de regisseurs van de film, weten dat ze het scenario klaar hebben. De film zal "Dumb and dumber to" heten en speelt zich 20 jaar later af dan het origineel.

In een interview heeft Jim Carrey, die samen met Jeff Daniels de hoofdrol vertolkte in de originele film, nu bevestigd dat hij opnieuw aan boord is om mee te doen. "Ik ben klaar. Er is een script. Het is goed. Jeff (Daniels, red) en ik staan te springen om eraan te beginnen."

Maar of de film er ook daadwerkelijk snel zal komen, is onduidelijk. Er is nog steeds geen startdatum voor de opnames. "Het is iets administratiefs. De groen licht-commissies volgen zo hun eigen wegen", zegt Carrey daarover. 

Peter Farelly zei onlangs dat hij graag ook de opkomende Hollywoodsterren Channing Tatum en Emma Stone in de film zou hebben. "Dat zou geweldig zijn", reageert Carrey daarop.

AP1997