"Is dit een feestje "Meisjes niet toegelaten"?"

Studentenfeestjes, er bestaan de wildste ideeën over. Want deze feestjes durven al eens uit de hand lopen, er is vrouwelijk en mannelijk schoon in overvloed, relaties worden begonnen, relaties worden beëindigd. En, vriendschappen voor het leven worden gesmeed. Hoeveel tienerfilms uit Hollywood zijn er niet die zich creatief hebben laten gaan in de uitwerking van deze feestjes? Maar die creativiteit kan soms ver afliggen van het werkelijke leven.

Het videobedrijf Woodhead Entertainment maakte een trailer voor een (nep)film, genaamd "Average party" en toont daarin hoe het er echt aan toe gaat op deze studenten feestjes: nauwelijks meisjes, veel gegaap, een knoeiboel (inclusief braaksel), het zwempartijtje wordt noodgedwongen afgelast en een hilarische buurman die zelfs niet wist dat er een feestje doorging ("Ik denk dat iemand zijn autolichten heeft laten branden").

"Dit filmpje heeft ons alvast beter doen voelen over onze eigen schoolervaringen. Nee, grapje, wij waren zelfs nooit uitgenodigd op dergelijke feestjes. Door dit filmpje weten we nu dat niemand zich eigenlijk op zo’n feestjes geamuseerd heeft", aldus de grappenwebsite The FW, die de trailer "deprimerend realistisch" omschrijft. Andere sites hadden het dan weer over "Deze trailer is té echt" of "Het feestje zoals we het ons liefst niet herinneren". Het filmpje bereikte op een week tijd ruim één miljoen kijkers.

Let vooral op de buurman op het einde van het filmpje ("Is this like guy’s night?"):

lees ook