Justin Bieber schrapt concert in Lissabon

Justin Bieber heeft een van zijn twee concerten in Lissabon geannuleerd. Volgens de concertorganisator is er sprake van "onvoorziene omstandigheden". Het 19-jarige tieneridool trekt momenteel door Europa met zijn "Believe"-tournee.
Invision2013

Justin Bieber zou normaal gezien zowel vanavond als morgenavond optreden in de Portugese hoofdstad Lissabon. Het tweede concert wordt echter geannuleerd wegens "onvoorziene omstandigheden".

Vorige maandag begon het Canadese tieneridool nog met uren vertraging aan zijn eerste concert in Londen. Donderdag werd hij dan weer onwel tijdens zijn optreden en moest hij de show twintig minuten onderbreken.

Justin Bieber reist momenteel door Europa met zijn "Believe"-tournee. Die brengt hem op 10 en 11 april ook naar het Sportpaleis in Antwerpen.