Nickelback staat op 21 november in Vorst Nationaal

De Canadese rockband Nickelback komt op 21 november naar Vorst Nationaal in Brussel. Dat meldt concertorganisator Live Nation in een persbericht. Frontman Chad Kroeger en co reizen in het najaar door Europa met hun "The hits"-tournee.
AP2012

Na een volledig uitverkocht Europese tournee in 2012, keren de mannen van Nickelback dit najaar alweer terug naar Europa. "Zeer vele fans konden vorig jaar geen ticket kopen en daardoor werden we overstelpt met de vraag om snel terug te keren", aldus frontman Chad Kroeger.

Tijdens hun komende tournee staan enkele van Nickelbacks grootste hits op het programma. Onder meer "How you remind me", "Photograph", "Far away", "Burn it to the ground", "Rockstar" en "When we stand together" zullen de revue passeren.

Tickets voor het concert van Nickelback in Vorst Nationaal zijn te koop vanaf vrijdag 15 maart om 9 uur.