Oeps, Ferrari crasht bij inhaalbeweging

Het is al een zeldzaamheid een Ferrari te zien rijden op de openbare weg. En dus is het nog een grotere zeldzaamheid om hem te zien crashen. Wanneer dit gebeurt en het op beeld kan worden vastgelegd, dan is internetsucces gegarandeerd. Zo ook voor deze onfortuinlijke bestuurder die zich het voorbijsteken van een wagen in regenweer nu wel erg beklaagt.

De bestuurder van deze Ferrari 458 Spider, die in minder dan 4 seconden van 0 naar 100 km kan optrekken, was nochtans eerst galant en liet de auto van waaruit gefilmd werd, eerst op de autostrade in Bari, Italië, invoegen. Maar toen hij hem daarna probeerde in te halen liep het fout. De wagen crashte tegen de vangrail. De twee inzittenden kwamen er met de schrik vanaf.

De politie liet nadien aan de Italiaanse nieuwssite Repubblica weten dat de Ferrari pas de ochtend voor het ongeval ingeschreven was. De prijs van de wagen zou rond de 200.000 euro liggen.

Voor echte Ferrari-fans is dit scenario een nachtmerrie en die laten dat dan ook uitgebreid weten op diverse autowebsiteforums. Al zijn er ook die het ongeval wijten aan “de slechte staat van de Italiaanse wegen”. En natuurlijk, volgens sommigen, "betekent het bezitten van een Ferrari niet dat je er ook mee kan rijden".

lees ook