Vince Neil (Mötley Crüe) van podium naar ziekenhuis

De Californische heavymetalband Mötley Crüe heeft zondagavond een optreden in Australië ingekort omdat zanger Vince Neil plotseling naar het ziekenhuis moest. Neil had last van nierstenen en is intussen geopereerd.
AP2012

Zondagavond moest de band Mötley Crüe optreden in Sydney in Australië. Vijf minuten voor het optreden begon, lag zanger Vince Neil echter dubbel van de pijn in de kleedkamer. Van de concertorganisator moesten Neil en co het podium niet op, maar de zanger wou dat zijn fans niet aandoen. Na vier nummers verliet hij dan toch het podium.

In het ziekenhuis bleek dat Neil te kampen had met nierstenen, en de zanger werd meteen geopereerd. Normaal gezien speelt de band morgen zoals gepland zijn volgend concert in Australië, in Brisbane.