Veel muziek in "Kom op tegen kanker"-show

De liveshow van "Kom op tegen kanker" wordt dit jaar doorspekt met veel muziek. Onder meer Axelle Red en Bent Van Looy zullen op het podium staan tijdens de show. Het thema van de campagne is kinderkanker.
© VRT Bart Musschoot

Met de "Kom op tegen kanker"-show wil Eén aandacht vragen voor kinderkanker en voor de langetermijngevolgen voor wie als kind kanker heeft gehad. Goedele Wachters presenteert de show, maar de echte hoofdrol is weggelegd voor de kinderen zelf.

Naar goede gewoonte zal de liveshow geregeld overschakelen naar het callcenter waar de binnenkomende giften worden geregistreerd. Heel wat bekende Vlamingen zullen daar zich engageren en Saartje Vandendriessche brengt verslag uit.

Tijdens de show is er ook tijd voor ontspanning, en daar zorgen onder meer Axelle Red, Bent Van Looy en Free Souffriau voor. Voor de gelegenheid staan ook Johan Verminnen, Koen Wauters en The Bony King of Nowhere samen op het podium.

De campagne "Steek je tong uit tegen kanker" loopt als rode draad doorheen de "Kom op tegen kanker"-show. Die is op zaterdag 16 maart te zien op Eén.

© VRT Bart Musschoot