Decor "Villa Vanthilt" opnieuw in de prijzen

Het productiehuis De Mensen is gisteravond op de PromaxBDA Europe Awards voor het vierde jaar op rij in de prijzen gevallen met het decor van "Villa Vanthilt". Het programma met Marcel Vanthilt behaalde zilver in de categorie "Best set design". Goud was voor de "Nacht van de Vlaamse televisiesterren".
© VRT Koen Bauters

Promax en Broadcast Designers Association (BDA) zijn de belangrijkste prijzen voor marketing en design in televisie. De voorbije jaren behaalde "Villa Vanthilt" er met zijn decor respectievelijk goud, zilver en opnieuw goud. "Villa Vanthilt" werd afgelopen zomer uitgezonden vanuit Turnhout en Ieper.

"Villa Vanthilt" ging dit jaar echter niet met het goud lopen, want die eer was weggelegd voor het decor van de "Nacht van de Vlaamse Televisiesterren".

VTM haalde samen met het Franse designbureau Gédéon dan weer de tweede plaats in de categorie "Best integrated marketing campaign". Ook in de categorie "Best promo not using programme footage" behaalden VTM en Gédéon zilver met hun "Titanic"-promo.