Roze wagen rijdt Aston Martin in de prak

In Swindon heeft een Aston Martin een aanrijding met een roze Opel Corsa niet overleefd. De sportwagen met een winkelwaarde van ruim 120.000 euro stond geparkeerd op een tankstation, toen de vrouw achter het stuur van de roze wagen, de controle verloor. Met alle gevolgen van dien.

In tegenstelling tot het ongeluk van een Ferrari eerder deze week, treft de bestuurder van de sportwagen geen enkele schuld. Ooggetuigen zeggen in de Britse pers dat de vrouw probeerde om langs een rotonde te rijden, maar dat ze plots om een onverklaarbare reden koers zette naar de tankende sportwagen. Door de kracht van de botsing werd de favoriete wagen van James Bond tegen de tankpomp gekatapulteerd. "De schade is onherstelbaar", vreest  de eigenaar die anoniem wenst te blijven.

De hulpdiensten waren snel ter plaatse en na een kort onderzoek werd duidelijk dat er niemand lichamelijke schade had opgelopen bij de botsing. Al snel verzamelden tientallen mensen rond beide auto's. De foto's die ze namen werden snel op internet gezet en verspreid via Twitter.