Familie en vrienden nemen afscheid van Ward De Ravet

In het crematorium van Wilrijk hebben een honderdtal familieleden, vrienden en oud-collega's vandaag afscheid genomen van voormalig theater- en televisieacteur Ward De Ravet. De Ravet overleed vorige week op 88-jarige leeftijd.

Op de plechtigheid waren heel wat bekende oud-collega's van de acteur opgedaagd. Onder meer Marilou Mermans, Ludo Busschots en Annie Geeraerts woonden de uitvaart bij.

Alex Wilequet, die samen met Ward De Ravet in de tv-serie "Slisse en Cesar" speelde, nam tijdens de plechtigheid het woord. "Ward zei me ooit: "Als ik ooit de lotto win, zou ik vele mensen gelukkig maken". De lotto heeft hij nooit gewonnen, maar hij heeft zeker velen gelukkig gemaakt", klonk het.

Wilequet noemde zijn eerste ontmoeting met Ward De Ravet "een aangename frontale botsing" en dat gevoel was hem naar eigen zeggen altijd bijgebleven.

Ward De Ravet overleed vorige week woensdag op 88-jarige leeftijd. Hij was vooral bekend als "Slisse" uit "Slisse en Cesar", maar hij speelde ook mee in reeksen als "Kapitein Zeppos" en "De paradijsvogels".