Suikerrock pakt uit met een bobsleepiste

Suikerrock pakt deze zomer in de randanimatie op de Wolmarkt uit met een 70 meter lange bobsleepiste. Het stadsfestival vindt dit jaar plaats van 25 tot en met 28 juli in het centrum van Tienen.

Er valt niet enkel te genieten van muziek op Suikerrock 2013. Het stadsfestival pakt dit jaar namelijk uit met een 70 meter lange bobsleepiste. Die zal bestaan uit een startzone, een lange helling en een remtoren.

Eigenlijk gaat het om een "bobstartbaan", waarop professionele bobsleeërs hun start trainen. Deelname is gratis en deelnemers kunnen kiezen uit een een-, twee-, of vierpersoonsbobslee. Er is ook een tijdsregistratie.

Suikerrock vindt dit jaar plaats van donderdag 25 juli tot en met zondag 28 juli. Sting, Kaiser Chiefs en James Morrisson hebben al hun komst naar het Tiense stadsfestival bevestigd.