"Ze heeft het nog altijd, en zelfs meer"

In 1978 scoorde Debbie Harry samen met haar groep Blondie een eerste wereldhit met "Denis". Nu, 35 jaar later en op de gezegende leeftijd van 67 jaar, scoort ze nog altijd op het podium, maar ook op de rode loper weet ze ieders ogen in haar richting te krijgen. Zo bleek enkele dagen geleden tijdens het "Blossom Ball" in New York. Inclusief opvallende decolleté en modieuze bril bracht Harry even de glamour van weleer tot leven.
Invision2013

Het "Blossom Ball" werd voor de vijfde keer georganiseerd om geld in te zamelen voor de behandeling van de ontsteking van het baarmoederslijmvlies. Onder meer actrice Susan Sarandon is een van de drijvende krachten achter deze organisatie. Na dit bal ging Harry in dezelfde jurk nog naar de afterparty van een filmvoorstelling.

"Harry voegde een welgekomen toets van bekoorlijkheid toe aan het evenement", aldus London Evening Standard. "Wat een ster! Dat het jonge Hollywood-grut daar een voorbeeld van neemt. Zo ben je glamoureus. Harry heeft het nog altijd, en zelfs meer. Laat je tanden maar zien en stuur al die jonge bitches naar bed, Debbie", schreef de celebritywebsite Dlisted.

Digital Spy had het over "een onstuimige jurk", terwijl Daily Mail sprak van "een wel erg onthullende jurk, waardoor ze haar eigenschappen in de verf kon zetten". All Voices vond Harry dan weer een van de "Belles van het Bal". Volgens Splash News Online liet Harry wel erg veel huid zien, "maar door een dergelijke jurk te dragen maakt ze wel een statement".

Modecriticus Nick Ede op de website Style UK: "Toegegeven, Debbie is te oud om Gaga te overtreffen. Maar ik hou van haar omdat ze huid durft tonen. Ze is rock and roll-royalty. En wat ze ook doet, ze lijkt altijd makkelijk te winnen."

lees ook

    Meest gelezen