Toen Biebers "Baby" nog huwelijken opvrolijkte

Tieneridool Justin Bieber, zopas 19 geworden, heeft het de laatste maanden niet makkelijk. Zijn vriendin verliet hem, hij twitterde een foto van zijn billen, er was commotie rond een joint en een optreden in Londen eindigde in een fiasco, nadat hij veel te laat was komen opdagen. Het doet de fans van het eerste uur heimelijk terugdenken aan de gouden tijd van "Baby, baby". De wereldhit was zelfs een welgekomen verfrissing op menig huwelijksfeest. Een kleine selectie.

Een verrassing was het alleszins voor bruid Olga. En gelukkig werd het geen pijnlijke verrassing toen bruidegom Roger zijn "Baby"-versie aanhief. "Voor ik begonnen ben te zingen, tijdens de eerste helft van de huwelijksceremonie, bleef ik de zinnen maar opnieuw en opnieuw repeteren, want ik wilde dit echt niet naar de knoppen helpen", aldus Roger op nieuwswebsite WECT.

Het mag ook iets minder serieus zijn. Dat bewees bruidegom Brian door, naast het lippen, ook nog een degelijke dansroutine neer te zetten voor zijn bruid Emily. Ook de bruidsjonkers worden ingeschakeld om het geheel nog meer te doen swingen. Bieber zelf was erg onder de indruk en feliciteerde het koppel voor hun huwelijk en Brian voor de "nice moves".

Het moeten niet altijd de mannen zijn die zich aan "Baby" wagen. Deze bruid laat zich helemaal gaan, samen met haar in roze geklede bruidsmeisjes. Ondanks de korte voorbereidingstijd -slechts één dag- brengen de dansende vrouwen het er meer dan behoorlijk vanaf. Zelfs de rapsessie van de bruid maakt indruk.

Soms nemen de bruidsjonkers het heft alleen in eigen handen, zoals hier op de huwelijksreceptie van Sanket en Monica. Het is in ieder geval een erg guitige danssessie. En de zonnebrillen dragen duidelijk bij tot de "cool" van het geheel.

lees ook