Album van Timberlake verkoopt heel vlotjes

Het nieuwe album van de Amerikaanse zanger Justin Timberlake is de voorbije week bijna één miljoen keer over de toonbank gegaan. "The 20/20 experience" is goed voor 968.000 verkochte albums.
Invisio2013

Volgens Nielsen Soundscan is het de 19e keer - sinds de oprichting van het databedrijf 22 jaar geleden - dat een album binnen een week meer dan 900.000 keer wordt verkocht. Dat gebeurde met onder meer twee cd's van NSYNC, de boysband waarmee Timberlake in de jaren 90 doorbrak.

"The 20/20 experience" is het derde studioalbum van Justin Timberlake. De voorbije jaren focuste de 32-jarige zanger zich vooral op acteren.

Justin Timberlake kondigde het nieuwe album aan is het eerste deel van een tweeluik. De eerste single van de cd is het nummer "Suit & Tie". Wanneer het tweede deel van het tweeluik verschijnt, is nog niet bekend.