Paul Anka is niet te spreken over gedrag van Jay-Z

De Amerikaanse zanger Paul Anka is niet te spreken over het "ongepaste" gedrag van rapper Jay-Z. De in Canada geboren Anka wilde een duet opnemen met de rapper, maar Jay-Z reageerde nooit op zijn telefoontje.

"Jay-Z heeft me gewoon afgewimpeld. Hij belt maar niet terug. Wellicht is hij te druk bezig met zijn kledinglijn", sneert Paul Anka in de Amerikaanse media.

De 71-jarige Anka is gepikeerd omdat hij Jay-Z eerder de toestemming gaf om zijn nummer "My way" te gebruiken in een song. Anka schreef de Engelse tekst van het nummer "Comme d'habitude", waarmee Claude François eind de jaren 60 een hit scoorde.

Paul Anka brak eind de jaren 50 door met het nummer "Diana". Hij is ook bekend van "Put your hand on my shoulder" en "Lonely boy". Anka schreef ook nummers voor andere artiesten en nam verschillende duetten op met onder anderen Dolly Parton, Gloria Estefan en Willie Nelson.