Doet ze het of doet ze het niet?

Ruim een week geleden publiceerde de 17-jarige Jake Davidson uit Sherman Oaks, VS, een filmpje op YouTube waarin hij op een innemende en grappige manier ’s werelds bekendste badpakkenmodel Kate Upton vroeg om hem te vergezellen naar zijn laatstejaarsbal eind mei. Upton was zodanig gecharmeerd dat ze niet onmiddellijk "Nee" zei, maar afgelopen weekend werd dan toch duidelijk dat dit niet in haar drukke schema paste. Toch kwam er gisteren opnieuw hoop.
Invision2013

Het YouTubefilmpje ("Jij staat op de cover van Sports Illustrated. Ik léés Sports Illustrated" en "We kunnen de hele nacht rondrijden. Tot 23.00u, want dan moet ik weer thuis zijn") werd snel een hit op het internet, met momenteel 2,3 miljoen clicks. Davidson verscheen vervolgens in diverse Amerikaanse praatprogramma’s. Een reactie van Upton kon dus niet uitblijven.

"Ik moet wel mijn agenda nakijken, maar je lijkt me een plezier om mee uit te gaan. Mocht het lukken, dan zal ik het zeker doen. Wat een knaller zal dat worden", liet het 20-jarige fotomodel in Today Show weten. Aan website Mashable zei ze dat de media wel een erg grote druk op haar legden om "Ja" te zeggen. Andere celebrities die met "onbekenden" naar een of ander bal gingen waren onder meer Mila Kunis en Justin Timberlake.

Toch werd afgelopen weekend alle hoop van Davidson aan diggelen geslagen, toen Upton aan celebritywebsite People meldde dat haar agenda in mei overvol zat: "Ik zou wel willen, maar ik weet niet hoe ik dat moet realiseren."

Gelijktijdig met het antwoord viel de Twitteraccount van Davidson stil, volgens diverse media door de ontgoocheling. "Velen waarschuwden me vooraf dat ik me belachelijk zou maken", aldus de tiener op CNN. Ook bleek dat Davidson nogal geplaagd werd met zijn nasale stemgeluid.

Maar Los Angeles Daily News kreeg gisteren de bevestiging van de agente van Upton dat nog niets beslist is en dat nog altijd geprobeerd wordt haar agenda aan te passen aan de gevraagde datum. "Tot hier toe is ze fantastisch geweest", reageerde Davidson, die nu wel toegaf geen plan B te hebben, mocht het antwoord van Upton alsnog definitief negatief zijn.

Hier beneden kunt u het filmpje, inclusief douchescène, zien waarmee het ruim een week geleden allemaal begon:

lees ook