Studio 100 zet tekenaar Jean-Pol in de bloemen

Studio 100 heeft striptekenaar Jean-Pol in de bloemen gezet voor zijn 70e verjaardag en zijn 50-jarige carrière als stripmaker. Jean-Pol is de bezieler van de stripreeksen Sammy, Kramikske en Annie en Peter. Voor Studio 100 verstripte hij Kabouter Plop en Samson en Gert.

De Striptekenaar Jean-Pol werd gisteravond verrast in de kantoren van Studio 100 in Schelle. Naar aanleiding van de 50-jarige carrière en de 70e verjaardag van de stripmaker is Studio 100 de gastheer van een overzichtsexpo met het werk van Jean-Pol.

De expo werd feestelijk geopend in aanwezigheid van tal van vrienden en kennissen van de artiest. Onder anderen Hans Bourlon, Gert Verhulst, Mehro en Walter Baele waren van de partij.

De tentoonstelling in de gebouwen van Studio 100 is alleen op woensdagnamiddag van 14 uur tot 16 uur open voor het publiek.