An Pierlé ook op affiche Les Ardentes

De affiche van het muziekfestival Les Ardentes is alweer een twintigtal namen rijker. Onder meer An Pierlé, Jacco Gardner en Trombone Shorty zijn toegevoegd aan de affiche. Vandaag werd al bekendgemaakt dat An Pierlé deze zomer ook op het podium van Dranouter zal staan.

Enkele nieuwe namen voor donderdag 11 juli op Les Ardentes zijn BB Brunes, Trombone Shorty en Vismets. De dag erna zullen onder meer IAMX, Dj Hype, A Notre Tour feat. Lomepal & Caballero, La Smala, Exodarap en J.C.R. op het podium staan in Luik.

Op zaterdag 13 juli is het dan weer de beurt aan Lou Doillon en La Femme. Op de slotdag van het festival zijn An Pierlé, Jacco Gardner en Yew toegevoegd aan de affiche.

Eerder hadden onder meer Kaiser Chiefs, Mika, Eiffel, dEUS, Arno, Balthazar, The Maccabees, Digitalism en Trixie Whitley al hun komst naar het festival bevestigd.

Les Ardentes vindt dit jaar plaats van donderdag 11 tot en met zondag 14 juli in Luik.